Tapet lojërash për fëmijë në formë gjethe

 46

Clear
SKU: s92984 Category:

Tapet lojërash për fëmijë në formë gjethe, i krijuar nën frymëzimin e natyrës.
E pastër si dashuria e nënës, tapeti është i punuar tërësisht me dorë dhe me material 100% pambuk, pa ngjyrues toksik.

Vjen në përmasat: 115×75

Këshilla për larje:

  • Lahet në lavatrice  me temperaturë deri në 40 gradë
  • Hekuroset me hekur në temperaturë jo shumë të lartë
  • Mos hidhni zbardhues gjatë larjes
  • Mund të thahet nga lavatricja
Ngjyra

Copper, Grey, Indigo, Mint, Powder