SKU: s93514 Kategoritë: ,

Përkëdhelni lëkurën e fëmijes tuaj me setin e çarçafeve 100% pambuk dhe të dizenjuar me yje vezullues.

Ky set është i përbërë nga këllëfi i jorganit, këllëfi i jastikut, çarçafi si dhe çanta për ta marrë këtë set me vete në çdo vend që ndodheni.

Këshilla për larje:

  • Lahet në lavatrice  me temperaturë deri në 40 gradë
  • Hekuroset në temperaturë jo shumë të lartë
  • Mos hidhni zbardhues gjatë larjes
  • Procesi i tharjes mund të bëhet nga lavatricja
Ngjyra

Grey, Mint, Mustard, Powder