Jastëk dekorativ në formë reje me yje

 15  11

Clear

Jastëk dekorativ në formë reje, i printuar me yje me bojëra ekologjike dhe 100% pambuk për të krijuar një ambient të ngrohtë dhe zbavitës për fëmijet tuaj. I disponueshëm në disa ngjyra.

Këshilla për larje:

  • Lahet në lavatrice  me temperaturë deri në 40 gradë
  • Hekuroset në temperaturë jo shumë të lartë
  • Mos hidhni zbardhues gjatë larjes
  • Procesi i tharjes mund të bëhet nga lavatricja
Ngjyra

Ecru, Mustard