Mimi Gaia

L 23,100

Clear
SKU: 2400 Category:

Mimi Gaia – Ngjyrë qumështi, me material saten organs, dantellë franceze me gurë të qendisur

  • Fustan krem me motive lulesh. Pjesa e bustit është e përbërë nga saten me dantellë franceze e punuar me gurë të shndritshëm si në pjesën e përparme ashtu dhe në pjesën e pasme të tij.
  • Aksesori në formë lule që vendoset në kokë është material organs saten dhe i punuar me dorë.

Lahet vetëm me dorë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5