Mimi Goldie

L 14,100

Clear

Mimi Goldie është një fustan i koleksionit Mimi couture verë 2021.
Krijuar nga dantella të lehta bezhë dhe detaje të arta të lules, kjo veshje personifikon shpirtin e verës të përzier me klasën dhe thjeshtësinë.
kjo veshje mund të vishet në ngjarje të veçanta por edhe në raste të thjeshta siç janë shetitjet ne mbrëmje.

Mosha

5, 6, 7, 8, 9