Mimi Pearls Girl

L 22,850

Clear

Mimi Pearls Girl-ngjyrë roze, tyl i butë dhe perla të shndritshme.

Fustani është bërë me perla të bardha të punuara me dorë, me tyl nga fillimi deri ne fud te fustanit.
Lahet me dorë në temperaturë 30 gradë në mënyrë që fustani të mos dëmtohet.

Mosha

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8