Mimi Ascella

 126

Clear

Mimi Ascella- ngjyrë e kuqe, material saten dhe tyl i derdhur, i gjatë deri poshtë gjurit. Nëpër fustan janë qepur me

dorë yje ngjyrë ari.

Mosha

5, 6, 7, 8, 9, 10